TLF. 40 50 50 56

Click for at se større billede

Click for at se større billede


Click for at se større billede


Kære kommende Brudepar.

Click for at se større billede

Hjertlig Velkommen, og tak fordi De valgte at slå op på vores
populære Bryllupsside.

Mobil Discotek STARDANCE® er super topproffessionel, specielt inden for bryllupper. Vi har over 15 års erfaring i at underholde til romantiske bryllupper, så det bliver en festlig, sjov og succesrig bryllupsfest man aldrig vil glemme.

Mobil Discotek STARDANCE® er et anderledes discotek. Vi skiller os bl.a. ud fra andre, ved at vi kun bruger modne DJ's som er yderst erfarne, noble og stiller op i festklædt smoking. Vi vil tilpasse os nøje i samarbejde med jer om, hvordan aften/ natten skal forløbe sig.

Mobil Discotek STARDANCE® er kendt for at spille for alle aldre og lige præcis den slags musikgenre I bedst kan lide. Det kan f.eks. være fra de glade 50-60'ere med Glenn Miller, Beatles, Elvis, eller hvad med 70-80'er musik som Grease, Kim Larsen, Depeche Mode, Madonna, ja vi kunne blive ved. De sidste nyeste super hits er naturligvis en selvfølge som vi altid har med. Så med evt. en kombination af nyt og gammelt eller en fastlagt musikgenre, er op til jer. Med over 18.000 musiknr. med os, skulle vi næsten kunne opfylde ethvert pladeønske.

Mobil Discotek STARDANCE® kan efter ønske, være meget diskrete med opsætning af diskoteks-udseende i både lyd og lys. Eller også kan vi sætte stort og flot udstyr op, hvor vi er "på hele tiden" med fuld knald "derudaf", hvor det bestemt ikke går stille for sig. Vi kan både være fjollede og morsomme eller også kan vi efter ønske være mere dæmpet og i baggrunden. Vores "finger på pulsen" samt høje humør vil altid være der.
Speciel udsmykning mht. lys i form af pyntning af lokaler, "El-fakler" som står på søjler med planter omkring, olie/ lavalamper som oplyser på væggen m.m. kan også arrangeres!

Mobil Discotek STARDANCE® kan sammen med os, bestille underholdende Pianomand til under middagen. Han er kanon dygtig og erfaren keyboard-musiker som kan synge for, til de medbragte festsange, lave sjove indslag m.m. Hvis der ønskes anden underholdning under middagen, så kan vi tilbyde den kendte Trio hvor de får gæsterne til at synge med på velkendte sange.
Se mere information under: "SE KUNSTNERE"

Mobil Discotek STARDANCE® vil opfylde alle Deres ønsker/idéer, om hvordan musikken m.m. skal være til netop Deres Bryllup. Vi håber, at vi har fået Deres interesse, og at De vil kontakte os for at få et uforpligtende tilbud.

Mobil Discotek STARDANCE® vil give Dem en optimal skøn, og uforglemmelig bryllupsfest.

De festligste venlig hilsner:
Click for at se større billede
Click for at se større billedeClick for at se større billede

Click for at se større billede

inter.gif (26729 bytes)
"DET RYKKER"

Ring efter tilbud